12 Aralık 2011 Pazartesi

DETERJAN KUTUSU

Merhabalar. Çok uzun zaman önce ilk evlendiğim zaman, nişanlılık sürem çok kısaydı. Kısıtlı süredeçok da içime sinmeyen eşyalar almıştım. Bunlar hep gözüme batıyordu. Değişime başlamadan önce fotoğrafını çekmemişim ama netten benzer bir ürünün fotoğrafını aldım.
Önce mevcuttaki kurdeleleri çözdüm, bendeki lastikli kurdeleyi kenarlara gerdirirerek silikonla (kurdele bir tarafını içe bir tarafı dışa fırfır gelecek şekilde) yapıştırıyoruz. Gerisi hayalgücüne kalmış. Benim banyom gri tonlarında olduğu ve boyadığım denizkabuklarını da kullanmak için deniz kabukları, kopmuş bir kolyenin mavi boncukları, bir nikah şekeri ve başka bir projeden kalma nazar bocuklarını gelişi güzel (deniz altını andıracak gibi :)) sıcak silikonla yapıştırıyoruz. Kelebek şeklindeki bir tokayıda ekledikmi tamam. BİTTİ :)
Daha yakından üst görünüşü




5 yorum:

  1. Bu da değişik ve hoş bir yorum olmuş:)Güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  2. vall atebrikler ne güzel hem insan eşyalarından sıkılmaz böyle hemde değişkilk oluyor yeni bir eşya almışsın gibi:)

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim. Walla öyle sıkılınca değiştir gitsin.

    YanıtlaSil
  4. güzel olmuş ellerine sağlık. benim banyomda mavi bu benim için iyi bir fikir oldu. bir sürü midyem vardı nasıl kullanacağımı bilememişştim. şimdi bazı şeyler canlandı kafamda. teşşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Marifetli hanımlar kulübü ben birşeyleri değerlendirmeyi ve değiştirmeyi çok seviyorum. Sana da fikir verdiysem ne mutlu bana :)

    YanıtlaSil