28 Kasım 2011 Pazartesi

SAATİM SAATİM CANIM SAATİM

Bu saati canım aşkıma çok zaman önce hediye diye vermişlerdi. Reklamı var diye ben hiç kullanmak istemedim ve kaldırdım bir köşeye öyle yıllarca bekledi.
Mutfaktaki canım saatimi elimden düşürüp kırdım. Bir süre saat kullanmadım ama alışmışım ben mutfakta saate boş duvara bakıpbakıp duruyorum. Benim mutfağım kırmızı kenarları da gümüş gri çarşıda da istediğim gibi birşey bulmayınca iş başa düştü. Bir saat alayım da istediğim gibi değiştiririm derken evde boşboş yatan saat geldi aklıma.
Nnetten beğendiğim bir resmi A3 çıktı aldım.

Saatin ortası tam da benim yemek tabağıma boyut olarak uyuyordu. Kağıdın tersini balkon camına koydum tabağı da üzerine, tam bir daire olarak karakalemle çizdim. Kestim.

Saati arkasından açtım ve mekanizmasını söktüm.kesilen kağıdı yapıştırdıktan sanra tekrar topladım. Alt kısmına da minik bir çilek yapıştırdıktan sonra tam da benim istediğimin, aradığımın bu saat olduğunu anladım.
Sıfır maliyetle yaptığım saatimi benim yaptığımı söylemeden kimse anlamıyor. Mutfağımın renklerine de tam uyduğunu düşünüyorum.

Naçizane yaptım oldu. Heskese iyi haftalar geçeçirmeleri dileği ile...

5 yorum:

  1. Ne güzel saatinizi değerlendirmişsiniz.Ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanın..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Naçizane yaptık oldu işte.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, ellerine sağlık çok hoş olmuş:)

    YanıtlaSil
  4. Beğenmenize sevindim. Eminim siz daha güzellerini yapırsınız.

    YanıtlaSil
  5. İşte budur. Madem ki eskiyi değerlendirmekte böyle başarılısın sana bir fikir vereyim mi sevgili Rüya. O zaman bloguma bir bak bakalım hoşuna gidecek mi?
    http://hertelden-everything.blogspot.com/2011/12/kzartma-tavasndan-saat-nasl-yaplr.html#axzz1g82OMF7z

    YanıtlaSil